Întrebări frecvente

 

Vă oferim răspunsuri la câteva întrebări pe care ni le adresează în mod frecvent clienții noștri, pentru a va dovedi transparența și profesionalismul care ne caracterizează.

 

Ce experiență aveți în domeniul serviciilor juridice?

Activăm pe piața de peste 5 ani, perioada în care am avut colaborări cu peste 500 de clienți, în domenii variate de expertiză.

Experiență pe care am acumulat-o ne permite să găsim soluțiile potrivite în cazul litigiilor, a medierilor, a reprezentării clienților în fața instituțiilor și autorităților publice, dar și în situația înființării, modificării sau radierii de firme.

De ce aș alege serviciile pe care le oferiți?

Ne recomandă experiența, profesionalismul, dar și portofoliul de clienți multumiți pentru care am contribuit la rezolvarea unor situații din cele mai diverse. Scopul nostru este să vă oferim servicii profesionale, caracterizate de transparență deplină, promptitudine și seriozitate.

Va puteti convinge contactandu-ne, indiferent de problema cu care va confruntati.

Să renunț la serviciile de consultanță actuale?

Ne dorim să oferim tuturor clienților șansă de a economisi una dintre cele mai importante resurse: timpul.

Prin soluțiile pe care le oferim, prin serviciile de consultanță cu privire la domenii din cele mai variate, putem aduce îmbunătățiri serviciilor de care dispuneți deja și care poate au ajuns să fie tratate de către colaboratori cu superficialitate și lipsa de transparență.

Vreau să înființez o firmă. Mă puteți ajuta?

Vă putem oferi toate informațiile necesare cu privire la înființarea de firme. Cu ajutorul nostru demersurile de îndeplinit pentru a porni un business, pentru a aduce modificări la statutul juridic al unei firme sau chiar pentru a o radia vor fi considerabil facilitate.

Îmi puteți oferi sprijin în soluționarea unor litigii?

Putem oferi sprijinul necesar în procese care împlică proceduri juridice, atât în fața instanțelor, cât și în fața altor persoane de drept public ori privat. Suntem specializați în soluționarea litigiilor civile, comerciale și chiar și penale.

De ce am nevoie pentru înființarea unei firme?

Procesul de înființare al unei firme presupune întocmirea unor documente care diferă în funcție de tipul societății și al activității ce urmează a se derula. Unul dintre specialiștii noștri vă va pune la dispoziție toate informațiile, precum și actele necesare pentru înființarea firmei.

Cât durează să înființez o firmă?

Din momentul în care avem toate documentele necesare, în termen de 2 zile lucrătoare veți primi actele de înființare eliberate de Registrul Comerțului.

Mă puteți ajuta pentru a recupera o creanță/datorie?

Desigur! Recuperarea creanțelor/datoriilor implică diverse tipuri de proceduri, de la cele prelitigioase la cele litigioase, însă cu ajutorul specialiștilor noștri veți reuși să identificați soluția optimă pentru a recupera în cel mai scurt timp posibil suma de bani în cauză.

Cum mă ajuta serviciile de asistență și reprezentare?

Timpul este o resursă foarte prețioasă, în special pentru antreprenori. Vă putem ajuta să economisiți timp, prin serviciile de asistență și reprezentare în fața autorităților si instituțiilor publice precum Registrul Comerțului, ANPC, OCPI, ANAF, primării, ANRP, comisii de disciplină, etc.

Ce prețuri practicați și cât durează soluționarea unui caz?

Fiecare colaborare este diferită, fiecare caz impune o analiză atentă, pentru a identifica nivelul de complexitate al situației de fapt. Numai după cunoașterea acestor detalii vom putea stabili timpul necesar pentru soluționare și tariful aferent.

De ce am nevoie pentru înființarea unei asociații/ONG?

Înființarea unei asociații implică intervenția unei instanțe de judecată care poate să îi acorde acesteia personalitate juridică. Experții noștri vă vor fi alături pe parcursul întregului proces de acordare a personalității juridice asociației, prin întocmirea tuturor documentelor necesare, dar și prin îndeplinirea tuturor formalităților în relația cu instituțiile competente.

Cât durează să înființez o asociație/ONG?

Există o procedura judiciară cu privire la înființarea unei asociații, care are o durată medie de 21 de zile lucrătoare. Înregistrarea fiscală a asociației durează 10 zile. În unele situatii, procedura de înființare a asociației se poate prelungi, în funcție de nivelul de încărcare al instanțelor competente.

Contact

Pentru informații suplimentare, cerere de oferte și dorința de a începe o colaborare ne puteți contacta simplu și rapid folosind următoarele informații:

office@sfaturilegale.ro | info@sfaturilegale.ro

031 420 96 50 | 0771 35 39 34

Bucuresti, str. Nerva Traian nr. 3, City Business Center, et. 3, birourile 17-19.

L-V: 09:00 - 19:00

Call Now Button