Despre noi

Suntem o echipă de oameni dedicați care te poate ajuta cu sfaturi pertinente atunci când vine vorba de servicii juridice de orice tip.

De încredere

Reușim să găsim soluții eficiente indiferent de situația sau problema pe care vă doriți să o rezolvați.

Experiență

Deținem experiența necesară pentru a vă putea ajuta cu servicii de consultanță juridică pentru situații diverse.

Profesionalism

Specialiștii noștri vă pun la dispoziție servicii juridice complete pentru a soluționa eficient aspecte juridice diverse.

Cine suntem

Suntem o echipă tânără

Suntem o echipă tânără de profesioniști în domeniul juridic, care pune mai presus de toate interesele clientului. Am câștigat încrederea clienților cu care am colaborat prin seriozitate și profesionalism, soluționând eficient orice probleme de natură juridică.

Ani de activitate

Vă punem la dispoziție expertiza și experiența pentru a soluționa chestiuniile juridice cu care vă confruntați

Clienți mulțumiți

Numărul de clienții cu care am colaborat până în prezent reprezintă dovada profesionalismului nostru.

Experți legali

Echipa noastră de experți în servicii juridice va stă la dispoziție pentru a rezolva solicitări diverse.

Povestea noastră

Suntem tineri, ambițioși, determinați, serioși și punctuali. Practic, în echipa Sfaturi Legale orice partener va găsi sprijinul necesar pentru a soluționa chestiuni de ordin juridic, dar și consultanță necesară cu privire la diverse aspecte legate de dezvoltarea unui business. Interesele clienților au fost dintotdeauna și sunt și în continuare interesele noastre.

Prin expertiza și experiența pe care o deținem, vă putem ajuta din numeroase puncte de vedere. Poate fi vorba despre înființarea unei firme, a unei asociații sau a unui ONG, chestiuni legate de litigii, concilieri, medieri sau chiar sprijinul oferit în fața instituțiilor și autoritățiilor publice. Asigurăm un spectru larg de servicii tuturor clienților noștri la un standard ridicat de profesionalism.

„Datorită acestei echipe agenția noastră a mers înainte. Am întâmpinat probleme juridice și de la cererea de consultanță am ajuns la o colaborare fructoasă. Vă recomandăm oricând.”
EXPERT CONTABILITATE SI SERVICII S.R.L

Client

„Datorită sprijinului lor, datorită serviciilor atât de complexe și de extinse am avut mereu o colaborare mulțumitoare. Ca drept dovadă de la activitatea firmei am preferat să colaboram și în plan personal, privind situații de cauză civilă. Mulțumiri.”

ASOCIATIA SKYDIVING CENTER

Client

„Am lăsat în seama acestei echipe toată documentația și necesarul de întocmire de acte privind colaborarea cu angajații noștri. Am fost mai mult decât mulțumiți de profesionalismul dovedit al acestei echipe și de modul complex cu care au abordat sarcinile date.”
LUNA MEDIA ADVERTISING S.R.L

Client

Alătură-te

Clienții noștri

Avem peste 500 de clienți mulțumiți de colaborarea avută cu echipa Sfaturi Legale. Aceasta este și dovada faptului că dăm dovadă de seriozitate, suntem punctuali și implicați în misiunea de a oferi sprijin juridic indiferent de situația cu care se confruntă clientul. Unul dintre obiectivele noastre este să oferim oricărui business rezolvare la orice problema, prin propunerea unor soluții practice și eficiente.

CINE Suntem

Obiectivele noastre

Echipa noastră este formată din avocați specializat pe domenii diverse. Obiectivul nostru principal este să dezvoltăm un spectru larg de servicii, la un standard ridicat de profesionalism, pentru a putea veni în sprijinul clienților noștri indiferent de solicitări.

Eficientizarea costurilor

Prin recomandările oferite, prin crearea și optimizarea unui pachet de servicii complex, oferim clienților noștri oportunitatea de a-și eficientiza timpul și costurile.

Reducerea pierderilor

Ne dorim să dezvoltăm un pachet de servicii integrate prin intermediul cărora clienții noștri să își minimizeze pierderile generate de birocrație.

Îmbunătățirea serviciilor

Căutăm în mod constant să oferim o variantă decentă și profesionistă a unor servicii deja existente, guvernate de superficialitate și lipsa de transparență.

Contact

Pentru informații suplimentare, cerere de oferte și dorința de a începe o colaborare ne puteți contacta simplu și rapid folosind următoarele informații:

office@sfaturilegale.ro | info@sfaturilegale.ro

0771 35 39 34

Bucuresti, str. Nerva Traian nr. 3, City Business Center, et. 6, biroul 6.

L-V: 09:00 - 19:00

Call Now Button