Contactează-ne

Asigurăm servicii complete privind procedurile legale specifice entităților juridice din București, Ilfov, Brașov, Cluj și Constanța.

F.A.Q.

Întrebări adresate frecvent

Ce tipuri de servicii oferiți?

Vă putem rezolva situații din cele mai diverse, de la litigii comerciale, penale sau civile și până la mediere, interacțiune cu persoane de drept public sau privat, oferind de asemenea și reprezentare în fața reprezentanților instituțiilor și autorităților publice.

Ce garanție am că situația în care mă aflu se va soluționa?

Deținem experiența și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să depășiți situații de ordin juridic din cele mai diverse. În cei peste 5 ani de activitate în sfera serviciilor juridice, am acumulat un portofoliu de peste 500 de clienți care dovedesc eficiența cu care acționăm.

Cât mă costă?

În momentul în care ne veți contacta, vom stabili și tariful aferent serviciilor de consultanță, având în vedere situația faptică, o analiză completă a acesteia, complexitate, dar și resurse necesare a fi investite pentru rezolvarea cazului.

Cât durează?

Din nou durata de soluționare va depinde de factori precum complexitatea cazului sau reglementările legale aferente, care pot întârzia sau accelera rezolvarea problemelor de natură juridică.

Ce avantaje oferă colaborarea cu echipa SfaturiLegale.ro?

Veți avea parte de profesionalism, veți uita de complicațiile și pierderile generate de birocrație și veți găsi soluții pentru orice probleme cu care se confruntă business-ul pe care îl dețineți. Veți economisi timp și bani, pentru a putea investi aceste resurse în dezvoltarea afacerii.

Vreau să înființez o firmă. Mă puteți ajuta?

Vă putem oferi toate informațiile necesare cu privire la înființarea de firme. Cu ajutorul nostru demersurile de îndeplinit pentru a porni un business, pentru a aduce modificări la statutul juridic al unei firme sau chiar pentru a o radia vor fi considerabil facilitate.

Luați legătura cu noi

Aveți o întrebare sau doriți să faceți o programare? Trimiteți-ne un e-mail!

Call Now Button