In contextul societatii actuale, dezvoltarea unei afaceri nu reprezinta o provocare atat de mare pe cat este mentinerea ei pe piata. Intreprinzatorii sunt nevoiti sa caute si sa descopere totodata numeroase metode prin care sa isi extinda propriul business. Solutia ideala consta in implicarea lor activa de a fi informati asupra diferitelor modificari legislative si noilor reglementari ce privesc societatile comerciale in timp.

In scopul evitarii sanctiunilor de natura fiscala sau alte situatii critice, cel mai eficient se dovedeste a fi sa investesti in serviciile de calitate pe care le pune la dispozitie un cabinet de juristi specializati pe aceasta nisa de activitate. Colaborarea cu o societate cum este a noastra poate fi una extrem de productiva pentru orice companie, mai cu seama cand aceasta urmareste sa surprinda o evolutie cat mai semnificativa in urmatorii ani.

Noi suntem aici pentru a te putea indruma, consilia si pentru a-ti oferi asistenta juridica de calitate atunci cand vine vorba de buna functionare a firmei pe care o manageriezi. Cunoastem foarte bine ca birocratia si evolutia frecventa a cadrului legislativ pot crea diverse confuzii care produc, ulterior, mai multe erori de natura sa afecteze functionarea ei optima.

De la intocmirea actelor pentru dosarul de inmatriculare pana la numerose alte probleme ce ar putea surveni de-a lungul evolutiei unei afaceri, o echipa de juristi cu experienta ar putea sa iti de mare folos. Iata care sunt principalele servicii, respectiv beneficii de care ai putea sa te bucuri atunci cand vine vorba de o asemenea colaborare.

  • Formularea documentelor juridice – nu putine sunt documentele ce trebuie a fi intocmite corespunzator, pe baza normelor legislative in vigoare si fara riscul de a produce vreo consecinta nefavorabila asupra propriului business. Redactarea continutului si stabilirea informatiilor care trebuie sa apara in aceste acte pot constitui o reala bataie de cap pentru un antreprenor care este specializat mai mult strategii de management si marketing.
  • Activitati de mediere – este firesc ca in anumite circumstante sa ia nastere anumite conflicte sau neclaritati cu o persoana fizica sau chiar cu una juridica, fiecare parte solicitand un anume interes. Pentru a evita posibilitatea ajungerii in tribunal sau intr-o problema mai grava, poti apela la serviciile de mediere puse la dispozitie de un cabinet de juristi.
  • Reprezentare si asistenta juridica in fata organelor de urmarire penala, a organelor de administratie publica, a executorilor judecatoresti, a notarilor publici, instantelor judecatoresti sau autoritatilor cu atributii jurisdictionale.
  • Apararea intereselor legitime si a drepturilor pe care le are persoana juridica si fizica in raporturile cu institutiile sau autoritatile publice cu care are loc o colaborare sau se urmareste negocierea unui contract.
  • Primirea in depozit in numele si pe seama clientului a unor bunuri sau fonduri ce au fost obtinute din executarea sau valorificarea de titluri executorii, dupa lichidarea sau incheierea unei proceduri succesorale, mai exact valorificarea acestor bunuri pe seama si in numele clientului respectiv.

Costurile unei consultante in domeniul juridic, cu siguranta sunt mai reduse decat eventualele sanctiuni sau pagube pe care le-ati realizat in urma unor slabe documentari sau proaste informari. Urmarirea procedurilor legale, precum si indeplinirea tuturor obligatiilor juridice sunt esentiale atunci cand vine vorba de garantarea desfasurarii legale a activitatilor economice in cadrul unei societati comerciale.

Situatiile in care o firma are nevoie de serviciile unui consilier juridic sunt foarte multe, nu se rezuma doar la cele mentionate. Complexitatea sarcinilor pe care le are orice companie din punct de vedere juridic sau fiscal constituie o reala provocare care nu ar putea fi dusa la bun sfarsit fara un sprijin de nadejde din partea unui specialist.

Call Now Button