Înființare Societăți / Firme

Suntem un sprijin pentru a găsi forma juridică potrivită
pentru organizarea unei afaceri.

Introducere

Suntem aici ca să te putem îndruma, consilia, să oferim asistență juridică pentru înființarea unei societății, să venim în sprijinul tău cu tot ceea ce este necesar pentru a reuși să învingi birocrația și să ai propria afacere. Alegându-ne pe noi, pentru înființare unei entități juridice, vei face diferența, suntem dedicați și ne adaptăm în funcție de specificul și necesitățile fiecărui client pentru a construi o afacere legală, completă și de succes.

Înființări SRL

– societate cu răspundere limitată

Este o societate ce se constituie din una sau două persoane, ce își pun la comun bunurile pentru a desfășura o activitate comercială. Acestea răspund pentru obligațiile societății în limita aportului.

Înființare PFA

– Persoană Fizică Autorizată

În acest caz este vorba de o persoană fizică autorizată, care să poată desfășura orice forma de activitate economică. Poate de asemenea angaja forță de muncă, în termenii legii ce îi autorizează acest lucru.

Înființare IF

– Întreprindere FAMILIALĂ

IF se referă la o intreprindere economică, fără personalitate juridică. Răspunzător de activitatea desfășurată este un intreprinzător persoană fizică, împreună cu alți membri ai familiei sale, ce oferă și un acord scris în acest sens.

Înființare II

– ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ

De data aceasta este vorba de o similaritate cu IF, doar că întreprinzătorul, persoana fizică titulară, poate la rândul său să angajeze și terțe persoane.

Înființare SRL-D

– SOCIETATE CU RĂSPUNDERE LIMITATĂ – Debutant

La rândul său, SRL-D este o societate cu răspundere limitată, cu statut de debutant.

Modificare persoană juridică / firmă

Orice modificare de structură, de sediu social se decide de către asociați, de organele de conducere și de control. Se vor respecta condițiile de forma și fond, după cum prevede legea. Vom fi alături de voi pentru orice ține de segmentul serviciilor de modificare a firmei sau a persoanei juridice. Aici se includ:

  • Schimbare sediu social / punct de lucru;

  • Înființare punct de lucru;

  • Prelungire sediu social;

  • Cesiune părți sociale;

  • Schimbare administrator.

Încetare persoane juridice / firme

Atunci când intervine și decizia de a înceta orice colaborare și de desfășurare de activitate, din punct de vedere legal va fi nevoie de dizolvare, lichidare sau radiere. În funcție și de forma juridică a societății, se vor lua măsurile prevăzute de lege pentru a institui planul corect de încheiere a activității. Vom oferi servicii ce includ:

  • Dizolvare SRL, PFA, II, IF;

  • Lichidare SRL, PFA, II, IF;

  • Radiere SRL, PFA, II, IF.

DeSchidere Reprezentanță / Filială / Sucursală

Orice societate pornește la drum cu un plan măreț și cu speranțe de a se dezvolta. Atunci când va fi nevoie de deschidere de sucursală vom fi de mare ajutor. Pregătirea noastră poate acoperi și necesitatea pașilor legali pentru îndeplinirea acestei misiuni.

 

Contact

Pentru informații suplimentare, cerere de oferte și dorința de a începe o colaborare ne puteți contacta simplu și rapid folosind următoarele informații:

office@sfaturilegale.ro | info@sfaturilegale.ro

031 420 96 50 | 0771 35 39 34

Aleea Emil Botta, Nr. 1, Bl. M109, Sc. 1 Et. 4, Ap. 20, Bucuresti, Sector 3.

L-V: 09:00 - 19:00